Vīna mērce uzlabos jebkuras gaļas garšu.
Lai arī decembra svētki beigušies, daudzi sāk domāt, ar ko vēl palutināt ģimeni un draugus. Tāpēc piedāvājam jums šādu interesantu recepti, kas sajūsminās ikvienu gaļas mīli!
Sastāvdaļas:
Cūkgaļa (augšstilba gaļa) – 600 līdz 700 g
Kūpināti tauki – 60 g
Sēnes – 60 g
Sīpoli – 30 g
Burkāni – 60 g
Pētersīļa sakne – 40 g
Selerijas sakne – 30 g
Melnie piparu zirnīši – 10 līdz 12
Sinepes – 1 tējkarote
Ceturtdaļa citrona miziņa
Milti – 10 g
Sausais sarkanvīns – 200 g
Skābais krējums – 200 g
Sāls – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Šī nav vienkārši kartupeļu pankūku recepte – šis ēdiens padarīs tevi par virtuves karalieni, bet vīrs nēsās uz rokāmby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc gludekli smērēt ar zobu pastu un mitrās salvetes karsēt mikroviļņu krāsnīby Anete Vītola
- Apmaldījies? Dziedātājs Intars Busulis ceļmalā saticis pavisam neparastu viešņu (video)by Laura Blūma