Cūkgaļa sarkanvīna mērcē: recepte soli pa solim

Vīna mērce uzlabos jebkuras gaļas garšu.

Lai arī decembra svētki beigušies, daudzi sāk domāt, ar ko vēl palutināt ģimeni un draugus. Tāpēc piedāvājam jums šādu interesantu recepti, kas sajūsminās ikvienu gaļas mīli!

Sastāvdaļas:

Cūkgaļa (augšstilba gaļa) – 600 līdz 700 g

Kūpināti tauki – 60 g

Sēnes – 60 g

Sīpoli – 30 g

Burkāni – 60 g

Pētersīļa sakne – 40 g

Selerijas sakne – 30 g

Melnie piparu zirnīši – 10 līdz 12

Sinepes – 1 tējkarote

Ceturtdaļa citrona miziņa

Milti – 10 g

Sausais sarkanvīns – 200 g

Skābais krējums – 200 g

Sāls – pēc garšas

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment