Vīna mērce uzlabos jebkuras gaļas garšu.
Lai arī decembra svētki beigušies, daudzi sāk domāt, ar ko vēl palutināt ģimeni un draugus. Tāpēc piedāvājam jums šādu interesantu recepti, kas sajūsminās ikvienu gaļas mīli!
Sastāvdaļas:
Cūkgaļa (augšstilba gaļa) – 600 līdz 700 g
Kūpināti tauki – 60 g
Sēnes – 60 g
Sīpoli – 30 g
Burkāni – 60 g
Pētersīļa sakne – 40 g
Selerijas sakne – 30 g
Tevi arī varētu interesēt
Melnie piparu zirnīši – 10 līdz 12
Sinepes – 1 tējkarote
Ceturtdaļa citrona miziņa
Milti – 10 g
Sausais sarkanvīns – 200 g
Skābais krējums – 200 g
Sāls – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- 21. jūnijs – Saulgriežu diena: jāvalkā dzeltens apģērbs un jāpeldas, bet saulriets tumšās krāsās paredz bīstamas lietasby Laura Andersone
- Tiek atgādināts, ka no 2025.gadam daļa dīzeļauto CSDD tehniskajā apskatē var palikt bez ”skates”by Sandra Vīgante
- Spēja saprast dzīvnieku valodu un ieraudzīt nākotni: papardes īpašais spēks Saulgriežu laikā – Senlatviešu tradīcijasby Laura Andersone